Urban Farming vanuit TwenteGroeit!

Foodies on tour Nijmegen

Foodies opgelet! Vrijdag 17 mei gaan we de stad Nijmegen ontdekken! Op zoek naar inspiratie en nieuwe food & retail trends, lekker eten en drinken, bijzondere plekken, en gezelligheid:-) Heb […]

De evolutie van collectieve intelligentie

Wie zijn we als mens? En wie zijn we als mensheid? Een nieuw model van groei, verbinding en bijdrage. De vraag is: wat is jouw rol in de Human Colossus […]

Dank voor een geweldig 2018!

De laatste dag van een heel bijzonder jaar. 2018 was weer een jaar van samen creëren aan een nieuwe wereld. Een jaar waarin we met startups en gerenommeerde bedrijven ongebaande […]

Duurzaamheidskeurmerken staan échte verduurzaming in de weg

Mooi dat er anders wordt gedacht over duurzaamheid! Waar vroeger bedrijven zelf nog erg vasthielden aan keurmerken en certificaten zie je nu een kanteling naar zelf de regie nemen, koers […]

The Green House kookt voor de toekomst!

Parallellen tussen liefdesrelaties en de relatie met ons werk

Esther Perel ziet vele parallellen tussen liefdesrelaties en de relatie met ons werk. Boeiend artikel over hoe we tegenwoordig net zoveel van werk verlangen als van de liefde. Tijd voor […]

Berlin: living a little

Afgelopen dagen hebben we met een groep foodprofessionals genoten van alles wat Berlijn te bieden heeft! Met Uber (voor mij een nieuwe ervaring) van wijk naar wijk wandelend op ontdekkingstocht […]

De wereld in 2050

Laten we meer vragen stellen bij ons eten

Filosoof Michiel Korthals: We stellen veel te weinig vragen bij ons eten. Lees hier het artikel uit Trouw